Medik8 Jessner Kemiallinen kuorinta

Mihin Medik8 Jessner kemiallista kuorintaa käytetään?

Jessner-kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa ihon värivirheitä ja aknearpisuutta. Sillä voidaan hoitaa myös ihon aurinkovaurioita, hyperpigmentaatiota, melasmaa sekä keskisyviä ihon ryppyjä ja juonteita.

Hoidolla aktivoidaan kollageenin muodostusta ihossa.

Jessner-kemiallinen kuorinta voidaan tehdä kerroksittain säädellen kemiallisen kuorinnan syvyyttä. Kuorivia kerroksia voidaan lisätä ongelma-alueilla, esimerkiksi poskille, joilla on aknearpia tai pigmenttiläiskiä ja tarvitaan syvempää vaikutusta sekä ihoa kiinteyttävää tehostettua kollageenin muodostusta. Jessner-kemiallinen kuorinta on suunniteltu kuorimaan koko epidermis eli ihon uloin kerros.

Kemiallinen kuorinta on erittäin tehokas myös dekolteen ryppyisyyden hoitoon.

Miten Medik8 Jessner kemiallinen happokuorinta toimii?

Jessner-kemiallinen kuorinta kiinteyttää ihoa kuorimalla epidermiksen eli ihon uloimman kerroksen. Kuorivia kerroksia voidaan lisätä ongelma-alueilla, esimerkiksi pigmenttiläiskien tai aknearpien kohdalla, kun tarvitaan syvempää vaikutusta ja tehostettua kollageenin muodostusta.

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Toimenpiteeseen ei tarvitse valmistautua etukäteen.

Toimenpiteen kulku ja hoitotulos

Iho puhdistetaan täydellisesti liasta ja ihoöljystä. Jessner-kuorinta-aine levitetään hoidettavalle alueelle ja neutraloidaan vaikutusajan jälkeen. Iholle levitetään seerumit, kosteuttavat tuotteet ja aurinkosuojatuotteet.

Voit halutessasi ostaa mukaasi laadukkaat, plastiikkakirurgiset ihonhoitotuotteet. Kosmetologi opastaa kotihoidossa ja ihonhoitotuotteiden käytössä.

Toimenpiteen jälkeen

Ihon hoito kotona:

Käytä vain turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka sait mukaasi.

Kokemuksia toimenpiteen jälkeen

Iho saattaa tuntua hetkellisesti kuivemmalta muutaman päivän ajan. Tällöin on tärkeää, että iho kosteutetaan tehokkaasti kosteusvoiteella. Iholla saattaa esiintyä hilseilyä ensimmäisinä päivinä. Prosessia ei kuitenkaan saa jouduttaa nyppimällä tai hankaamalla ihoa. Myöskään kuorivia puhdistusaineita ei tule käyttää viikkoon.

Medik8 Jessner peel hinnasto: