Kestopigmentointi - Puuterikulmat

Kestopigmentointi helpottaa elämääsi

Kestopigmentointi on ratkaisu, jos olet allerginen meikeille, koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi jostain muusta syystä käyttää meikkiä. Pigmentoidut kulmat antavat mahdollisuuden näyttää huolitellulta ja edustavalta myös ilman meikkiä - jopa urheillessasi.

Ennen kaikkea kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää sekä nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja.

Kenelle pigmentointi sopii?

Sopii jokaiselle, mutta suurin käyttäjäryhmä on aikuiset naiset, joilla kulmakarvat alkavat harventua tai oma kulmien väri alkanut haalenemaan.

Tällöin kestopigmentointi on paras apu ongelmaan. Kestopigmentointi on hyvä myös tilanteissa, joissa meikin käyttö on yleensä vähäistä, esim. liikuntaharrastukset ja jotkut ammatit.

Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille:

Flunssa / muu tulehdus, diabetes, verenohennuslääkitys / verenvuototauti, puudutusaineallergia, raskaus ja imetys.


Powder brows eli Puuterikulmat

Nykyaikaiset, luonnolliset pigmentoinnit tehdään pigmentointilaitteella kevyesti ja puuterimaisesti. Tällä tekniikalla kulmista saadaan tehtyä sekä hyvin luonnolliset, että halutessaan meikatummat ja tummemmat.

Kulmat tehdään kestopigmentointikoneella tehden ihoon pieniä ”pikseleitä”, jotka parantuessaan muuttuvat pehmeäksi. Ihoa ei täytetä tiiviisti, joten lopputulos on pehmeä ja ilmava. Kulmakarvasi saavat ikään kuin taustan ja kauniin muodon. Voit halutessasi lisätä niihin itse meikkiä.

(Huom! Tämä ei ole microblading. Ei viiltoja, ei verta, ei mikroarpea)

Kulmista tehdään aina asiakkaalle itselleen sopivat, sävy ja malli katsotaan yhdessä parhaaksi mahdolliseksi. Ensimmäinen kerta suositellaan vahvistettavan n. 2kk päästä. Tämän jälkeen tulos kestää iholla noin 1-3 vuotta. Kulmia voi ylläpitää kulmien vahvistuksella noin 1-2 vuoden välein.

Huoltoväli on hyvin yksilöllistä riippuen siitä, kuinka pigmentti kuluu ihosta pois. Pigmentit haalistuvat iholta tasaisesti. Käytössä olevat pigmentit ovat luonnollisia, allergiaystävällisiä ja turvallisia iholla.

MIKSI PUUTERITEKNIIKKA ON MIELESTÄNI PARAS?

Haluaisitko sinäkin helpotusta aamuihin? Olet tervetullut! Ajanvaraus onnistuu nettisivujemme kautta.


Ennen toimenpidettä

Kun varaat ajan toimenpiteeseen, sinun on otettava huomioon nämä asiat ennen käsittelyä:


Hinnasto

Kestopigmentointikulmat powder brows tekniikalla, eli PUUTERIKULMAT 379 €
sis. vahvistus 6-8vk sisällä. Kestopigmentointiin sisältyy hoitovoide ja kirjalliset hoito-ohjeet. Ensimmäiseen kertaan varataan 3h aikaa.

Micropigmentointi vahvistuskerta 170 €
6-9kk ensimmäisestä käyntikerrasta.

Micropigmentointi vahvistuskerta 210 €
9-12kk tai yli ensimmäisestä käyntikerrasta. Käynnistä saa olla aikaa yli vuosi.

Muualla tehtyjen Microblading/kestopigmentointi- kulmien vahvistus on tuntivelotteinen (kesto riippuu miten kulmat ovat haalistuneet ja kuinka paljon muotoa täytyy korjata). Ajanvaraus viestillä/sähköpostitse, jotta voin arvioida kuinka kauan toimenpide kestää. Tuntiveloitus 100 €/h.


Kotihoito-ohje.pdf