Dermapen 4 -mikroneulaus / medikaalinen neulaus

Luonnollinen ja turvallinen kasvojenkohotus aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tulos näkyy välittömästi. Ei toipumisaikaa.

Dermapen mikroneulauksessa käytetään tarkoitukseen suunniteltua ja pieniä mikroneuloja, jotka optimaalisella tavalla aktivoivat mikroverenkiertoa ja auttavat hoitoon suunniteltujen vaikuttavien aineiden imeytymisen syvemmälle ihoon. Dermapenillä voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärys- ja huulten ympärysiho. Dermapen-hoidon jälkeen iho on huomattavasti rypyttömämpi, pehmeämpi, tasaisen värinen ja uudistuneen näköinen. 4-5 hoitokerralla saavutat ryppyjen madaltumisen ja pigmenttiläiskien vaalenemisen.

Uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi.

Dermapenin värähtelevä kohtisuora neulausteknologia käyttää 12 neulaista neulapäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen. Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat - ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Toisin kuin perinteiset mikroneulausrullat, Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon. Siksi Dermapen aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja siitä huolimatta tehokkaampi vaihtoehto. Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää. 

Hoitajasi arvioi ihosi kunnon ja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman ihosi tarpeisiin.

Hoito kiinteyttää ja kohottaa sekä elvyttää ihoa. Tasoittaa arpia sekä aknearpia. Silottaa ryppyjä ja juonteita. Pienentää huokosten kokoa. Häivyttää raskausarpia. Uudistaa ihoa turvallisesti ja lähes kivuttomasti.

Derampen 4 mikroneulaus soveltuu:

Kotihoitotuotteet: 4-6 hoitokerran sarjahoidolla saavutat ryppyjen selvän madaltumisen ja pigmenttiläiskien vaalenemisen. Hoitoa tukevat kotihoitotuotteet suunnitellaan yksilöllisesti.

Kiinteyttää, kohottaa ja elvyttää ihoa. Tasoittaa arpia ja acne-arpia sekä häivyttää raskausarpia. Silottaa ryppyjä ja juonteita sekä pienentää huokosten kokoa. Vähemmän kipua, säädettävä neulojen pituus. Ei tulehduksia – kertakäyttöiset neulat.


Kuinka hoitaa ihoa neulausten välillä

1. Valmisteleva hoito

Hoitajasi suosittelee tarvittaessa sinun ihoasi neulaukseen valmistavan hoidon sekä kotihoitotuotteet, jotka auttavat maksimoimaan
Dermapen neulauksen hoitotulokset. Hoida ihoasi kotona suositelluilla tuotteilla hoitojen välillä.

2. Kosteuta ja vahvista

Saadaksesi parhaan mahdollisen hoitotuloksen on tärkeää kosteuttaa ja suojata ihoa jotta ihosi olisi vahva ja terve. Suosittelemme edistyksellisten
kotihoitotuotteiden kuten cosmeceuttisten Medik8 tuotteiden ja -voiteiden käyttöä. Ne vahvistavat ihoa ja maksimoivat sen kyvyn tuottaa tervettä uutta kollageenia Dermapenin aiheuttaman hallitun trauman jälkeen.

3. Peitä, edesauta palautumista ja suojaa kaunista ihoasi

Todennäköisesti Dermapen hoito ei aiheuta sinulle mitään sivuvaikutuksia. Mikäli ihosi punottaa ja tuntuu hellältä, suosittelemme jälkihoitoon hengittävää meikkivoidetta. Lycogel meikkivoide ja peitevoide ovat erityisesti kehitetty peittämään ja edesauttamaan ihon palautumista kosmeettisen toimenpiteen jälkeen. Näin pystyt palaamaan normaaleihin aktiviteetteihin ilman että kukaan huomaa että olet ollut hoidossa. Glygocel peittää täydellisesti, on veden kestävä ja suojaa ihosi auringolta (SPF 30). Lisäksi se edesauttaa ihosi palautumista hoidosta.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka monta hoitokertaa suositellaan hoidettaessa ikääntyvää ihoa, akne-arpia ja raskausparpia? (yleis ohje)

Miten minun tulisi valmistella iho ennen Dermapen-hoitoa?

Optimaalisten hoitotuloksien saamiseksi suosittelemme A- ja C-vitamiinin sekä Resveratrolin pinnallista käyttöä, jotta iho uusiutuu parhaalla mahdollisella tavalla (etenkin herkällä ja ohuilla iho-alueilla). Jatka käyttöä vielä 6 viikkoa hoitosarjan jälkeen.

Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä?

Yleensä hoitotulos on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen (4-6 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee parantumaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla.

Onko hoito kivulias?

Lyhyillä neulanpituuksilla neulattaessa neulaus on kivuton. Neulattaessa yli 0.5mm neulalla, voidaan hoitoalueella käyttää paikallispuudutusta, jolloin hoito on täysin kivutonta. Puuduke hierotaan iholle ennen hoitoa ja annetaan vaikuttaa 15-40 min.

Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?

Hoito ei aiheuta varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja jopa kevyttä hilseilyä 1-2 vuorokautta hoidosta. Suurin osa
asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Käytettäessä Lycogel- meikkivoidetta, voide suojaa ja hoitaa ihoa – sekä
peittää hoidosta aiheutuneen punoituksen.

Kuinka pian täyteaineiden laiton jälkeen voidaan neulata?

Ihon tulisi antaa palautua täyteaineiden laiton jälkeen vähintään 4 vuorokautta, tai neulaus tulisi suorittaa 1-2 vuorokautta ennen täyteaineiden laittoa.