Kasvohoidot

Kasvohoito on jokaisella hoitokerralla sinunlaisesi. Hoito suunnitellaan ihollesi yksilöllisesti ihoanalyysin avulla ihosi tämänhetkisen tarpeen mukaan. Saat itse valita sinulle sopivan hoidon pituuden ja ihanat terapiat kosmetologisi suositusten perusteella. Hoidoissa käytämme korkealaatuisia ihonhoitosarjoja.

Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy alkupuhdistus ja kevyt ehostus, sekä sarjahoitoja lukuunottamatta myös kulmien siistiminen. Käsien parafiinihoito kasvohoidon yhteydessä +15 €.


MediSpa kasvohoidot - Medik8® Skincare & Treatments

Laajasti palkittu cosmeceutical-hoitosarja, joka on erikoistunut valmistamaan tuotteita ikääntyvälle iholle, hyperpigmentaatioon, aknelle, kosteusköyhälle ja punoittavalle iholle. Medik8-tuotteita ja hoitoja jälleenmyyvät terveyden- ja ihonhoidon ammattilaiset. Medik8:llä on valikoima kasvo- ja vartalohoitoja, kuorintoja ja ihon neulausta kaikille ihotyypeille ja eri iho-ongelmiin.

Medik8-kasvohoidot ovat medikaalisia Spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin. Hemmottelevat hoidot suunnitellaan ainutlaatuisiksi ihosi tarpeiden mukaan.

Hydr8 Kasvohoito 95 €
Syväkosteuttava ja virkistävä kasvohoito. Palauttaa ihon elinvoiman, joustavuuden ja poistaa kuivuutta täyteläisten ja ravitsevien raaka-aineiden avulla. Solujen optimaalisen kosteustasapainon myötä tämä kasvohoito palauttaa ihon pehmeyden tunteen ja pitää ihon kosteutettuna pitkään.

Beta Tehopuhdistus 85 €
Intensiivinen syväpuhdistava hoito rasvaiselle, tukkoiselle seka-akneiholle. Sisältää myös mekaanisen ihonpuhdistuksen. Ei sisällä hierontaa.

Anti-Age Kasvohoito 115 €
Aikuisen naisen iholle suunniteltu tehohoito silottamaan ryppyjä ja juonteita. Ihosta tulee kiinteämpi, täyteläisempi ja hehkuva. Juonteet pehmenevät ja tuloksena on nuoremman näköinen iho.

MEDIK8 Radiance - kirkastava C-vitamiinikasvohoito 115e
sis. tuplakuorinnat, hemmottelu-hieronta, kirkastava naamio, kulmien muotoilu ja kevyt ehostus.

Red Alert Kasvohoito 95 €
Hellävarainen kasvohoito on suunniteltu erityisesti erittäin herkän ja punoittavan ihon hoitoon. Hoidossa käytetään C- ja K-vitamiineja, Teprenonea ja levää vahvistamaan ihoa ja vahvistamaan laajentuneita hiusverisuonia, viilentämään ja rauhoittamaan stressaantunutta ihoa, sekä vähentämään herkän ihon reaktioita. Suositellaan herkälle ja punoittavalle ihotyypille.

White Balance Kasvohoito 95 €
Täydellinen ja erittäin tehokkaasti kirkastava kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle pohjautuu huolellisesti valituituihin, vaalentaviin raaka-aineisiin. Hoito ehkäisee tummien läikkien syntymistä, sekä tasoittaa näkyvästi ihonväriä ja vähentää ennenaikaista vanhenemista. Suositellaan hyperpigmentoituneelle iholle.


Kasvojen Dermaseuttiset hoidot

Medik8 Peeling kasvohoito hapolla 95 € (sarjahoitona 90 €/kerta)
​+ hieronta ja naamio 115 €
Medik8 kemiallinen kuorinta antaa silminnähtäviä hoitotuloksia moniin eri tarpeisiin. Valittavananne on useita ainutlaatuisia happococtaileja, joista hoitaja valitsee juuri sinun ihollesi optimaalisen vaihtoehdon. Kuorivien aineiden synergia korjaa ja ravitsee ihoa samalla kuin kuorii ihon pinnan, auttaen vähentämään ryppyjä ja juonteita sekä hyperpigmentaatioita ja aknea.

Jo yksi hoito kirkastaa ja puhdistaa ihon, ja parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Dermapen 3 -mikroneulaus / medikaalinen neulaus 165-205 €
Dermapen 4 -mikroneulaus / medikaalinen neulaus 185-225 €
Hoito kiinteyttää, kohottaa sekä elvyttää ihoa, tasoittaa arpia, siloittaa ryppyjä ja juonteita sekä pienentää huokosten kokoa. 
Lue lisää Dermapen -mikroneulauksesta »

Collagen Action -kasvohoito 125 €
Tehokas apu ihon uudistamiseen, ryppyihin, arpiin, suurentuneisiin huokosiin.

Biodroga MD 115 €
Vaihtoehtoina: Rauhoittava, Kosteuttava ja Kiinteyttävä
sis. alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, tehoseerumi, klassinen hieronta kasvoille ja hartioille, naamio, hoitovoiteet

Biodroga MD Happohoito 20-50%
Erilaisiin iho-ongelmiin: ihon epäpuhtaudet, pigmenttiläiskät, rypyt, juonteet, epätasainen iho, laajentuneet ihohuokoset, aknearvet, auringon aiheuttamat ihovauriot, harmaa iho. Hedelmähappokuorinta on hyvä vaihtoehto myös nuorelle, joka kärsii ihon epäpuhtauksista (hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan + neutraloinnin, tehoseerumin, hieronnan  kaula / dekolteelle, loppuvoiteen ja kotihoitosuositukset!
Yksittäisenä hoitona 85 €. Hoitosarjana 75 € /kerta.

Medik8 Jessner Kemiallinen kuorinta alk. 175 €
Jessner-kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa ihon värivirheitä ja aknearpisuutta. Sillä voidaan hoitaa myös ihon aurinkovaurioita, hyperpigmentaatiota, melasmaa sekä keskisyviä ihon ryppyjä ja juonteita. Hoidolla aktivoidaan kollageenin muodostusta ihossa.
Lue lisää Medik8 Jessner Kemiallisesta kuorinnasta »

Eye peeling silmänympäryshoito 35€


Biodroga Institut

Pikapiristys 52 €
sis. kuorinta, naamio, hoitovoide

Kasvohieronta 49 €
sis. hieronta kasvoille, kaulalle, dekolteelle, hoitovoide

Nuorten ihonpuhdistus / kasvohoito (alle 18 v.) 55 €
sis. höyry + kuorinta, ihonpuhdistus tai hieronta, naamio, hoitovoide, kevyt ehostus

Mimoosa Kasvohoito - herkän ihon rauhoittava hoito 79 €
sis. mieto kuorinta, hieronta, rauhoittava naamio, hoitovoide, kevyt ehostus 

Rentouttava Bambuhoito 92 €
sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta bambupuikoilla, naamio, niska-hartioiden rentoutus ja silmänympäryshieronta.

Tähtisilmä -hoito 59e
sis. silmänympäryskuorinta, -seerumi, -naamio + kestovärit ripsiin ja kulmiin.

Kosteuttava - Afrodite 89 €
sis. alkupuhdistus, kuorinta, kosteusampulli, hieronta, naamio, hoitovoide

Puhdistava - Ultraääni/Timanttihionta 82 €
sis. alkupuhdistus, laitehoito, ihonpuhdistus, seerumi, hieronta, naamio

Puhdistava - ihonpuhdistus laitteella, ei hierontaa 69 €

Luontoäidin kasvohoito 79e
sis. luomusarjan ihonhoitotuotteilla alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, hieronta, naamio ja kulmien muotoilu.

 

Meiltä myös kauneus- ja meikki-illat ja muut ryhmätilaisuudet. Kysy tarjous!


 

Hoitopaketit | Kasvohoidot | Ehostukset ja kestovärjäykset | Käsihoidot | Jalkahoidot | Vartalohoidot, hieronnat | Ihokarvojen poisto | Miehille