Jaderullat ihonhoitoon! Lue lisää tästä »

29.10.2020 00:00

Heleyttää, virkistää ja kirkastaa kasvojen ihoa

Jaderulla on kasvojen hierontaan tarkoitettu rulla. Jadekivi on viileää ja mukavan tuntuista iholla mistä syntyy virkistävä vaikutus. Rullaus tehostaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Rullaus on rentouttava rituaali, joka vähentää stressiä. Jaderullaus on helppoa ja halpaa sen voi tehdä vaikka joka aamu ja ilta itse kotona.  Vain 19€


Jaderullia on käytetty Kiinassa jo vuosisatojen ajan kauneudenhoidossa. 2020-luvun ehdoton kauneudenhoitohitti myös länsimaissa. Sopii kaikille ihotyypeille. Myös miehille!

JADERULLAUKSEN EDUT

- Hieronta auttaa tasoittamaan ihon turvotuksia ja aktivoimaan lihaksia
- Verenkierron aktivointi kirkastaa ja heleyttää ihoa
- Hieronta rentouttaa ja saa hyvänolon hormonit hyrräämään
- Turvotuksen vähentämiseksi on tärkeää, että rullaus tehdään lymfakierron suhteen oikeaan suuntaan

RULLAUS AINA ULOS JA YLÖS 

Muista rullauksessa napakka mutta hellävarainen ote, etenkin silmänympärysiholla on syytä olla tarkkana. Kasvojen iholla rullaus suuntautuu ylös kohti ohimoita, myös kaulalla rullataan ylöspäin suuntautuvin liikkein. Otsalla voi rullata myös hiusrajaa kohti.

SUOSI ÖLJYMÄISIÄ TUOTTEITA RULLAUSRITUAALISSA, ohjaamme oikeat tuotteet jokaiselle ihotyypille. 

Rullaamalla voi tehostaa erityisen hyvin seerumeiden imeytymistä.

PIDÄ RULLA PUHTAANA

Vaikka jadekivi itsessään ei ime epäpuhtauksia, on silti tärkeää puhdistaa rulla aina käytön jälkeen. Parhaiten tämä käy lämpimällä saippuavedellä. Kuivaa rulla huolellisesti nukkaamattomaan, puhtaaseen pyyhkeeseen.


Vinkki! Rullaa voi pitää jääkaapissa, jolloin virkistävä vaikutus tehostuu! Kannattaa hankkia useampi rulla, jolloin on aina puhdas rulla käyttövalmiina.