Kauniit kulmat

Power Brows gel for brows long-wear

Peittää kulmien aukkopaikat ja tehostaa kulman luonnollista muotoa. Geelimäinen väri on kuivuttuaan vedenkestävä. Sävyinä “mocha” nro 12, “walnut” nro 18 ja “driftwood” nro 24.

Levitä kulmiin sävy napakalla, viistolla 2 in 1 Brow Perfector -kulmasiveltimellä. Sivellin sopii niin voidemaisille kuin puuterimaisille kulmaväreille. Harjapäällä voi kulmien lisäksi siistiä myös ripset.

Näyttävät 3D-kulmat teet helposti Brow Duo Powder & Linerilla. Kynällä piirrät puuttuvat karvat kulmien aukkokohtiin, ja sienimäisellä päällä levität puuterimaisen värin: tuloksena on luonnolliset, hienovaraisesti sävytetyt ja tuuhean näköiset kulmat. Saatavana sävyissä “deep forest” nro 16, “hot cocoa“ nro 22 ja “golden taupe“ nro 28.

Kulmat nypitään uusilla Perfect Brows Tweezers -pinseteillä. Kaventuva kärki mahdollistaa pienimpienkin karvojen poistamisen helposti. Ruostumatonta terästä.

Eye Brow Designer – kynällä korostat pehmeästi kulmakarvoja. Kynän päässä olevalla harjalla viimeistelet kulmat helposti luonnollisen näköisiksi.

Eye Brow Filler -kulmakarvageelin avulla hennotkin kulmakarvat saavat helposti lisätuuheutta. Se sisältää pieniä kuituja, jotka lisäävät yksittäisen kulmakarvan paksuutta. 3 eri värivivahdetta.

A- ja E-vitamiini, gingseng ja arganöljy hoitavat hentoja kulmakarvoja. Eye Brow Fillerin sävy on kauniin luonnollisen harmaanruskea. Tuoksuton.

Eyebrow Powder – kulmavärimosaiikki magneettirasiaan

Käytännöllinen kulmavärimosaiikki sopii magneettipohjaiseen Artdeco-mosaiikkirasiaan. 3 luonnollista värivivahdetta. Mukautuvat magneettipohjarasiat mihin voi kerätä mieluisat sävyt niin poskipunan kuin kulmavärin ja luomivärit.

Kauniit kulmat - Beautiful Brows – tuotepakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset täydellisten ja symmetristen kulmakarvojen tekemiseen, muutamassa minuutissa.

Jos et ensimmäisellä yrityksellä ole tyytyväinen lopputulokseen, voit pyyhkiä värin pois meikinpoistoaineella. 10 minuutin kuluttua väri tarttuu ihoon ja kestää 24 tuntia. Voit uida, käydä kuntosalilla; kulmat pysyvät muuttumattomina.

Illalla voit poistaa värin meikinpoistoaineella kevyesti hangaten.

Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet: Kulmakarvaväri, kolme kulmakarvamuottia, kaksipäinen värjäyssivellin, kulman korostusväri, korostusvärin siveltimen, laadukkaat pinsetit, suurentava peili sekä kätevä kompakti säilytysrasia.

Setin käyttö on helppoa. Tee näin: