Medik8 r-Retinoate® mullistaa anti-age-ihonhoitoa

31.10.2016 00:00

Medik8 lanseeraa maailmanlaajuisesti uuden ja patentoidun r-Retinoate®-A-vitamiinijohdannaisen taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Innovatiivisessa ja hellävaraisessa r-Retinoate®-seerumissa yhdistyvät retinolin ja retinolihapon tehokkuus.

Medik8 on kehittänyt uuden A-vitamiinijohdannaisen, joka antaa retinolin uskomattomat hoitotulokset ilman ärsyttäviä sivuvaikutuksia. Retinoli on tähän asti ollut anti-age-ihonhoidon edelläkävijä. Retinoli silottaa, pehmentää ja kiinteyttää ihoa todistetusti, mutta erinomaisista ominaisuuksistaan huolimatta se voi ärsyttää ihoa erityisesti suurina pitoisuuksina käytettynä. Retinoli menettää lisäksi tehonsa auringonvalossa, joten sitä suositellaan käytettäväksi vain öisin.

Nyt Medik8 on yhdistänyt kaksi tehokkaaksi todistettua molekyyliä kehittääkseen molekyylin, jolla on molempien teho ilman kummankaan sivuvaikutuksia. Näin retinolin ja retinolihapon yhdistelmästä syntyi r-Retinoate®. Retinyl Retinoate Youth Activating Cream eli r-Retinoate® on todellinen anti-age-läpimurto. Tuote uudistaa ihoa todistetusti kuitenkaan ärsyttämättä sitä. r-Retinoate® on kliinisten tutkimusten mukaan kahdeksan kertaa retinolia tehokkaampi.

Tuote soveltuu käytettäväksi aamuin ja illoin nopeiden hoitotulosten saavuttamiseksi.

Kevyt ja miellyttävän tuoksuinen seerumiemulsio imeytyy iholle nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta.

Seerumin vaikuttava ainesosa r-Retinoate® on kapseloitu. Kapselointi suojaa raaka-ainetta ja nopeuttaa sen imeytymistä ihoon. Se myös tehostaa ja nopeuttaa aineen vaikutusta. Kapseloitu molekyylimuoto on neljä kertaa tehokkaampi kuin kapseloimaton muoto. Hoitotulokset ovat nähtävissä jo neljässä viikossa. r-Retinoate® silottaa ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ihoa ja lisää sen elastisuutta, tasoittaa ihon sävyä sekä auttaa avaamaan tukkeumia.

Tuote soveltuu jopa erittäin herkälle iholle ja sopii käytettäväksi aurinkovoiteen sekä meikin alla.

r-Retinoate®-seerumi vähentää merkittävästi myös näppyjä sekä ihotalin määrää.

r-Retinoate®  on saatavilla  Vanilliinista hintaan 169 € /50ml.