Medik8 ® Skincare & Treatments

30.06.2016 00:00

Laajasti palkittu cosmeceutical-hoitosarja, joka on erikoistunut valmistamaan tuotteita ikääntyvälle iholle, hyperpigmentaatioon, aknelle, kosteusköyhälle ja punoittavalle iholle. Medik8-tuotteita ja hoitoja jälleenmyyvät terveyden- ja ihonhoidon ammattilaiset.

Medik8:llä on valikoima kasvo- ja vartalohoitoja, kuorintoja ja ihon neulausta kaikille ihotyypeille ja eri iho-ongelmiin.

Medik8 Peeling kasvohoito hapolla 95 €
Medik8 kemiallinen kuorinta antaa silminnähtäviä hoitotuloksia moniin eri tarpeisiin. Valittavananne on useita ainutlaatuisia happococtaileja, joista hoitaja valitsee juuri sinun ihollesi optimaalisen vaihtoehdon. Kuorivien aineiden synergia korjaa ja ravitsee ihoa samalla kuin kuorii ihon pinnan, auttaen vähentämään ryppyjä ja juonteita sekä hyperpigmentaatioita ja aknea. 

Jo yksi hoito kirkastaa ja puhdistaa ihon, ja parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Medik8-kasvohoidot ovat medikaalisia Spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin. Hemmottelevat hoidot suunnitellaan ainutlaatuisiksi ihosi tarpeiden mukaan.

Hydr8 Kasvohoito 95 €
Syväkosteuttava ja virkistävä kasvohoito. Palauttaa ihon elinvoiman, joustavuuden ja poistaa kuivuutta täyteläisten ja ravitsevien raaka-aineiden avulla. Solujen optimaalisen kosteustasapainon myötä tämä kasvohoito palauttaa ihon pehmeyden tunteen ja pitää ihon kosteutettuna pitkään.

Beta Tehopuhdistus 85 €
Intensiivinen syväpuhdistava hoito rasvaiselle, tukkoiselle seka-akneiholle. Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen. Ei sisällä hierontaa.

Anti-Age Kasvohoito 115 €
Aikuisen naisen iholle suunniteltu tehohoito silottamaan ryppyjä ja juonteita. Ihosta tulee kiinteämpi, täyteläisempi ja hehkuva. Juonteet pehmenevät ja tuloksena on nuoremman näköinen iho.

Red Alert Kasvohoito 95 €
Hellävarainen kasvohoito on suunniteltu erityisesti erittäin herkän ja punoittavan ihon hoitoon. Hoidossa käytetään C- ja K-vitamiineja, Teprenonea ja levää vahvistamaan ihoa ja vahvistamaan laajentuneita hiusverisuonia, viilentämään ja rauhoittamaan stressaantunutta ihoa, sekä vähentämään herkän ihon reaktioita. Suositellaan herkälle ja punoittavalle ihotyypille.

White Balance Kasvohoito 95 €
Täydellinen ja erittäin tehokkaasti kirkastava kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle pohjautuu huolellisesti valituituihin, vaalentaviin raaka-aineisiin. Hoito ehkäisee tummien läikkien syntymistä, sekä tasoittaa näkyvästi ihonväriä ja vähentää ennenaikaista vanhenemista. Suositellaan hyperpigmentoituneelle iholle.