Tuuheutta ja säihkyvyyttä katseeseen
RIPSIPIDENNYKSILLÄ

Vanilliinissa tehdään usean eri valmistajan ripsipidennyksiä. Ripset kiinnitetään omiin ripsiin yksi ripsi tai kuitu kerrallaan, ei tupsuina. Ripsiä on saatavana eri paksuisina, pituisina ja useilla eri kaarevuuksilla, joten jokaiselle voidaan näin rakentaa uniikit, toiveita ja tarpeita vastaavat ripset.

Kenelle ripsipidennyksiä voidaan suositella?

Kaikille jotka haluavat ripsiin lisää runsautta tai helppohoitoisen tavan saada näyttävät ja kauniit ripset. Naiselle, joka haluaa nopeuttaaaamujaan.

Ripsienpidennys on myös ihana lisä täydelliseen häämeikkiin. Luonnollinenkin häämeikki saa näyttävän lisän muutamasta ulkonurkkaan kiinnitetystä lisäripsestä! Ripsienpidennys on ihanteellinen myös niille, jotka eivät käytä meikkiä, mutta haluavat huolitellun ilmeen ja säihkyvät silmät. Periaatteessa ripsienpidennys sopii kaikille jotka haluavat lisää runsautta ja näyttävyyttä ripsiin.

Miten kauan ripset pysyvät?

Ripsien pysyvyyteen vaikuttavat monet asiat;

Ripset ovat luonnostaan kaarevat, eikä niitä tarvitse eikä saa taivuttaa ripsientaivuttimella.

Runsas silmämeikinkäyttö saattaa nopeuttaa ripsipidennysten irtoamista, sillä useimmat öljypohjaiset ja vedenkestävän silmämeikin poistoaineet sisältävät liimaa liuottavia aineita. Eniten ripsien pysyvyyteen vaikuttaa kuitenkin omien ripsien kasvunopeus. Oikein hoidettuna ripset pysyvät noin 4-8 viikkoa. Osa ripsistä tosin tippuu aikaisemmin. Ripsihuoltoa suosittelemme vähintään kerran kuussa.

Miten ripsienpidennys tehdään?

Ensimmäisellä kerralla suunnitellaan kuinka pitkät tai tuuheat ripsistä tehdään ja mitä ”mallia” ripsissä käytetään. Sen jälkeen seuraa silmämeikin poisto, silmänympärysiho suojataan ja ripsien asettelu aloitetaan.

Silmiä työstetään vuorotellen, jotta lopputuloksesta tulee täysin symmetrinen. Lopuksi tulos tarkistetaan ja ripset puhdistetaan kevyesti. Sitten lopputulosta ihastellaan yhdessä!

Huom! Jos ripsesi ovat vaaleat, suosittelemme kestovärin ottamista 1-3 päivää ennen ripsien kiinnitystä.

Miten voin hoitaa ripsiäni kotona?

Miten usein ripsienpidennystä kannattaa huoltaa?

3-4 viikon välein.

Miten ripsienpidennys poistetaan?

Helpoin tapa on antaa ripsien kasvaa pois luonnollisesti. Oman ripsen ikä on n.3 kk joten viimeistään silloin kaikki ripsesi ovat uusiutuneet. Voit myös varata ajan meille. Älä missään tapauksessa poista ripsiä itse jottet vaurioita ripsien kasvuaihetta.

Mitä ripset maksavat?

Ensimmäinen kerta 110 €. Volyymit, joissa tupla- tai triplamäärä kuituja alk. 120 €.
Jatkossa huoltoon käytettävän ajan mukaan (yleensä n. 20-100 min.) ja n. 45-95 €